calatori prin lumi

Calatori prin lumi astrale,fara timp si fara spatiu.Persoane interesate

marți, 3 ianuarie 2012

PUTEREA GANDULUI

Probabil toti am auzit de expresia "Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca". Mereu m-am intrebat cine a zis prima oara aceste cuvinte si cat de importante sunt. O scena dintr-un film si unele stiri despre anumite gadgeturi moderne pot reactiona la ceea ce gandim ,m-a pus pe... ganduri . Scena din film era cu un tip care se gandea mereu la femei goale si sex . Pana aici nimic deosebit, dar la un moment dat cand s-a asezt in pat si... ca de obicei se gandea la femei , s-a intrebat de ce... "reactioneaza" ca el nu face nimic altceva decat sa se gandeasca! Personajului din film , avand diabet , gandul ca... de ce i se ridica doar ca se gandeste sau ca pur si simplu se uita la un film porno, i-a fost ca o revelatie. Fiind interesat daca puterea gandului i-ar ridica si sistemul imunitar , se apuca de un studiu ale gandurilor si intr-un final dupa multe exercitii mentale reuseste sa-si invinga boala. In realitate stim cu toti cum sta treaba : ni se ridica cand ne gandim la sex sau vizionam un film "hot", da nu ne putem vindeca de o boala ( cu mici exceptii din surse am auzit ca unii ar fi reusit http://antiiluzii.blogspot.com/2011/03/matricea-vie-stiinta-vindecarii.html ).


Oare e mai puternic gandul de a face sex decat propria sanatate? S-au gandul de a manca "ca spartii" stiind ca nu e buna hrana in excces? Am putea devenii chiar autotrofi si fara boala, cu puterea gandului? Am putea stopa cu puterea gandului genele care cauzeaza imbatranirea sau boala? Cat de puternic ar trebui sa ne dorim asta pentru a reusi ?...Intrebari la care doar cei ce au reusit stiu raspunsul. Acum expresia '"ai grija ce iti doresti ca S-AR putea indeplini " capata un sens si pt mine, cu toate ca o stiam de ani de zile , abia acum imi dau seama la ce s-a referit autorul ei. Inchei cu un salut al unei persoane cunoscute

..Ganduri inalte oriunde v-ati afla!"

Un comentariu:

המטען הרוחני spunea...

Namaste ....:)ganduri inalte oriunde v-ati gasi... iara daca atingem inaltul suntem oare noi gandurile unui alt Gand ,Cuvant,Vibratie...?iara daca de aici izvorasc toti si toate cate sunt...ce este dincolo de El,de Gand ,Cuvant ,Vibratie ?