calatori prin lumi

Calatori prin lumi astrale,fara timp si fara spatiu.Persoane interesate

marți, 7 iunie 2011

SINGULARITATEA IN MATRIX


Trezeste-te! Timpul e scurt! Ce iti lipseste??Ai uitat ceva??Ceva important??Esti prea capturat/a de agitatia si imbulzeala de zi cu zi?Prea ocupat/a cu relatii trecatoare lumesti?Prea ocupat/a cu rutina si alte activitati? Prea ocupat/a pentru a vedea ca viata ta nu are frumusete ,nu are poezie,nu are iubire??
  Sau poate ca esti captiv/a in cursa saraciei si te simti inversunat/a in lupta pentru bani!
Esti obosit/a si coplesit/a de o viata mizerabila?
Sau doar esti singur/a, trist/a si deprimat/a?
Nu asa ar trebui sa fie viata ta ,...nu?!
Crezi ca viata Ta ar fi fost mai buna daca ai fi avut mai multi bani??
Poate o casa,o slujba mai buna..!!!,propria ta masina.Propria ta companie!!
Esti multumit/a ca faci parte din turma??Esti fericit/a cu alegerile pe care le-ai facut?  
 Da ,societatea noastra ,Materialista a produs multe lucruri marete,dar...corporatile gigant si lupta pentru averi si lux au devenit mai importante decat oamenii!!,.dar.. ,sa fi oare asta un dinte din rotile progresului cu adevarat satisfacatoare pentru evolutia umanitatii?!  ...Toate marile civilizatii ale trecutului ZAC IN RUINE!!! Tu chiar crezi ca a noastra va fi diferita?? Exista ceva in firea noastra umana care hraneste cu materialism. 
 Ne grabim!!Hai mai repede ,mai repede,,!Hraneste-ti apetitul nesatul al lacomiei si al profitului!!!Mai mult!..mai mult cu mai putin efort.Munceste mai mult!!Mai repede!! Sacrifica-te pe "altarul progresului materialist!!! 
....Esti prins./a intr-o calatorie care duce...NICAIERI!!Intr-o calatorie care are mai multe gratii decat toate inchisorile. 
Captiv/a intr-o inchisoare fara peretii,intr-un lagar de prizonieri fara garduri.
Geamurile de la masina ta noua iti reflecta durerea,alienarea,tristetea,ego-ul,..caracterul ascuns pe care refuzi sa il vezi.
.Esti intodeauna in aglomeratie ,dar..mereu singur/a, m^anati de corporatii si de interes material prin tunele de metrou si strazi aglomerate precum niste vite.Captivi in Matrice in asteptarea unui viitor care...nu va venii...NICIODATA!! 
Gadeste-te la o cale de scapare!Trebuie sa existe o cale de scapare!! O cale spre originea TA.Un drum inapoi spre originea si fiinta TA DE  LUMINA.
  David Bruce Hughes.

Niciun comentariu: