calatori prin lumi

Calatori prin lumi astrale,fara timp si fara spatiu.Persoane interesate

vineri, 24 iunie 2011

DRUMUL TAU ESTE LUMINAT DE IUBIREA NOASTRA


Drumul tau este luminat de Iubirea noastra! Nu te teme de nimic ce NOI iti trimitem in cale! Sufletul tau atat de curat si stralucitor a facut ca Karma voastra sa se arda. Nu regreta pentru tot ce ti-a adus suferinta. Ea se va intoarce in noroc si fericire deplina in urmatoarele Existente!

Ceea ce nu ai trait pana acum se va intampla incredibil de frumos in viitorul etern. ACUM, chiar in aceasta viata ti se vor deschide usi spre FRUMUSEŢEA DIVINULUI. Vei descoperi zi de zi daruri de pret. Nu lasa deznadejdea sa iti intunece zambetul! Vei vedea cum optimismul tau va deschide toate usile.

Pastreaza mereu in Inima PURITATEA intentiilor si IUBIREA NECONDIŢIONATĂ! Ai venit sa luminezi Lumea aceasta! Aprinde in cei de langa tine focul iubirii ce arde pentru eternitate! Binecuvantarile noastre te insotesc mereu! Te vom ajuta ori de cate ori Inima ta ne-o va cere! Drumul ce se afla in fata ta este un drum al BUCURIEI, IUBIRII, BUNĂSTĂRII si CUNOAŞTERII SPIRITUALE. Fiecare zi iti va aduce cate un mesaj special. Scrie-le undeva si ele ii vor ajuta si pe ceilalti. Lasa-ti grijile in seama noastra! Esti AICI si ACUM ceea ce inseamna ca este voia DOMNULUI si tot VOIA DOMNULUI va fi si de Aici incolo. Te iubim!
Ingeriisursa:www.angeltherapy.ro

Niciun comentariu: