calatori prin lumi

Calatori prin lumi astrale,fara timp si fara spatiu.Persoane interesate

miercuri, 22 iunie 2011

ARHANGHELUL GABRIEL - IMPUTERNICIREA DE SOLSTITIU 2011


Lumina Divină pentru acest Solstitiu de împuternicire actionează ca un catalizator de a transporta constiinta unificata în întreaga planetă. Folositi această dată, de 21 iunie, ca o oportunitate de a experimenta cu adevărat multele posibilităţi ce se deschid pe parcursul acestui an puternic de schimbare. Lumina Divină disponibilă în această zi împuterniceşte ambele emisfere ale pământului. Ea poartă o transmisie în timp şi spaţiu pentru a trezi structura celulara a organismului uman la o frecvenţă mai înaltă de energie. Energia transportată în Lumină stimulează impulsul pentru trezire în masa, care a fost codificat în ADN-ul fiecarei persoane născute în timpurile evolutive care au loc din 1945. Dacă citiţi acest mesaj, îl aveti.

Primirea descărcarilor de energie a Solstitiului permite un sentiment de unitate, precum şi de aliniere cu Sursa cea mai înaltă de Lumina care există. Constiinta trezită vine cu această conexiune profundă. Dacă vă puteţi aşeza în campul aceastei energii în timpul de activare a acestei perioade de 24 de ore, constiinta rezultată din transmisia de energie poate împuternici viaţa voastră cu un nou sens de întregire şi scop. Aceste frecvenţe de Lumină sunt o parte din valul masiv de energie ce se răspândeste pe tot globul. Nu există limitări la această sursă de energie asadar direcţia voastră conştientă, pozitivă este de nepreţuit. Adunati-vă, împreună cu alte persoane pentru a împărtăsi Lumina şi pentru a crea o conexiune conştientă la un val de trezire la O Singură sursă de Divinitate, Iubire şi Vindecare. Directionati această Lumină în lume, cu rugăciunile şi intenţiile voastre.Primiti Lumina profund în fiinta voastră. Scăldati-vă în lumină, lăsaţi-o să reîncarce dorinţele cele mai profunde ale sufletului vostru, apoi folosiţi acest dar pentru a servi pe planetă.

Absoarbeti această lumină,în timp ce vă acordati în mod constient cu intentia de a fi împuterniciti de această activare de Solstitiu. Absoarbeti lumina cu fiecare celulă a corpului vostru, respiraţi în lumină cu fiecare por, directionand corpul vostru să folosească Lumina pentru vindecare, fizică, emoţională, mentală şi spirituală. Aceasta activare poate fi adusă in viata voastră pentru a crea o mare binecuvântare un bine, nemărginit. Să stiti că Lumina Divină formată pentru a se descarcă pe planetă pe 21 iunie poartă Iubirea şi Inteligenta de la Sursa Divină pentru ca voi să o utilizati. Aceasta este o oportunitate rară de a primi o împuternicire, care, atunci când este dedicată trezirii conştiente a inimii şi a minţii umane, poate declanşa evolutia fiintelor planetare, de asemenea. Folosiţi acest solstiţiu ca un catalizator pentru fiecare domeniu al vieţii voastre, şi pentru binele planetei.

Atunci când v-ati oferit voluntar să fiti pe pământ în timpul acestui moment preţios , o forţă din sufletul vostru a fost pusă în mişcare. Chemarea pe care o auziţi din interior de a face ceva cu viata voastră, starea de nelinişte pe care o simtiti, poate avea soluţie foarte simplu:

• Folosiţi fiecare oportunitate de a împărtăşi Lumina Divină unul cu celalalt

• Creati intenţia voastră de a trăi în armonie cu Sursa Divină a Luminii.

• Rămâneti zi de zi cu o practică spirituala care primeşte şi foloseste Lumina Divină.

• Alăturaţi-vă cu alţii, în rugăciunile de trezire conştientă şi directonati energia de Lumină în constiinta planetară.


Aceste acţiuni creaza o direcţie pozitivă pentru frecvenţele de energie înaltă, care pot deveni foarte inconfortabile atunci când nu sunt folosite in mod constient ca elemente de trezire. Aici este o sugestie pentru o rugăciune pe care o puteti oferi pe 21 iunie:

Prezenţă divină, Maestrii si marete Fiinte de Lumină Divină, Ingerii si Arhangheli, Preaiubită prezenţă EU SUNT,

Iţi mulţumesc pentru această oportunitate de a primi Lumina Divină în viaţa mea şi în lume. Pot sa fiu un receptor al aceastei energii pure, într-un mod în care corpul meu este capabil să o integreze şi să o utilizeze, la un nivel mai profund decât oricând înainte. Vă rog să aduceţi această energie de Lumină în fiecare celulă si fibră a mea pentru a fi folosite pentru vindecare si pentru evolutia mea. Eu cer să fiu un canal clar şi radiant ca aceasta lumină divină să se mute profund în Pamânt pentru vindecarea acestei planete. Fie ca energia aceastei puternice Lumini Divine să ajunga în inima şi mintea fiecărei persoane, şi să o conecteze la trezirea constiintei, care are loc chiar acum pe pământ. Fie ca această trezire a Luminii Păcii si Iubirii să contribuie la ridicarea conştiinţei tuturor fiinţelor şi să asiste evolutia planetei. Fie ca toti să trăiască în armonie cu Iubirea Divină a celei mai înalte surse de Lumină care există. Fie să fie aşa. Mulţumesc.


Vă veţi uni cu forţele cerului în acest proces. Douăzeci şi unu iunie 2011 este o oportunitate a Trezirii Divine în care sufletul vostru este chemat să participe. Activarea Luminii Divine în aceasta zi de Solstiu poate crea un val de vindecare ce nu a mai fost niciodată experimentat înainte.
Sunteţi un instrument pentru Lumina Divină. Aceasta este sansa voastră să străluciti.
Primiţi Lumina. Trimiteti lumină. Fiti lumină.

Arhanghelul Gabriel
15 iunie 2011

sursa: infinitaiubire


Arhanghelul Gabriel - A Patra Raza – Raza Alba – Raza Puritatii si Armoniei

Arhanghelul Gabriel deserveste cea de-a Patra Raza, denumita si Raza Alba sau Raza Puritatii si Armoniei.
Arhanghelul Gabriel ne ajuta sa lucram cu Lumina si sa ne putem apropia de Adevarul Spiritual. Gabriel ne ajuta de asemenea sa ne imbunatatim abilitatile de comunicare, sa ne exprimam talentele in toate domeniile vietii noastre, sa fim capabili de a exprima, simti si transmite bucuria si armonia catre toti din jurul nostru.
Il invocam pe Arhanghelul Gabriel, atunci cand avem nevoie de ajutor pe Calea Spirituala pe care am ales-o si de asemenea cand dorim sa aducem Armonie in viata noastra si in relatiile pe care le avem cu tot ce ne inconjoara.
„Arhanghel Gabriel, am nevoie de ajutor pentru a vedea care este drumul meu spiritual si ca sa ma conduci acolo unde trebuie sa fiu”.

In acelasi timp, putem vizualiza o stralucitoare si pura Raza de Lumina Alba ce ne inconjoara incepand din zona capului, care ne umple de Puritate si Armonie si care ne va face capabili sa exprimam si sa transmitem bucuria si iubirea catre tot ceea ce ne inconjoara.
Arhanghelul Gabriel este in mod particular de ajutor in a ne elibera de orice forma de descurajare pe care o putem manifesta sau pe care ne-o pot induce cei din jur. Sa nu ezitam sa ii cerem ajutorul Arhanghelului Gabriel sa fie cu noi si sa acceptam Puritatea si Armonia cu aceeasi Iubire cu care ne sunt daruite.

sursa: www.misterele.ingerilor.ro/

Niciun comentariu: